Om de geleerde technieken op de juiste manier in de praktijk toe te kunnen passen is oefenen noodzakelijk. Een aantal dinsdagavonden per seizoen oefenen de gevorderde EHBO'ers daarom met elkaar om de EHBO-competenties op een hoog niveau te houden. Onze ervaren LOTUS-slachtoffers Gert van de Poll en Ab Meerveld spelen hierbij realistische ongevalssituaties na. Dit is een interactieve manier om de realiteit zo dicht mogelijk te benaderen. 

Waarom lid worden van de EHBO-vereniging?

Er zijn veel redenen om te besluiten om EHBO-lid te worden: puur hobby, nodig voor het werk, het gevoel: 'ik weet wat ik moet doen in geval van nood', voor het gezin, om bij ongelukken te kunnen helpen, fijn om te weten hoe je moet reanimeren in geval van een hartstilstand of gewoon omdat je het gezellig vindt. Want lachen en een gezellige sfeer horen er ook bij!

Heb je interesse?

Kom gerust eens een keer kijken bij een oefenavond. Neem hiervoor contact op met het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle oefenavonden beginnen om 19.30 uur en worden om 21:30 uur afgerond.

Je bent van harte welkom!